Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger
Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger
Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger
Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger
Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger
Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger
0476/20.41.56

Schimmel in nieuwbouw

Heb je gekleurde plekjes op de muur opgemerkt? Misschien heb je dan last van schimmel in huis. De juiste behandeling zorgt ervoor dat het lijkt alsof de schimmel er nooit geweest is. Bouwdroger.com helpt je graag met dit vervelende probleem.

Oorzaken van schimmel in nieuwbouw

Vaak merkt men schimmel niet meteen op omdat het begint met enkele puntjes op de muur of op het plafond. Deze kunnen verschillende kleuren hebben, bijvoorbeeld groen, zwart blauw of zelfs rood. Schimmel gaat ook vaak gepaard met een muffe geur, zowel in nieuwbouw als in oudere woningen kan je hier last van hebben. Als je nieuwbouwwoning niet genoeg geventileerd is, dan zal de luchtvochtigheid stijgen en eventueel condensatieproblemen in de hand werken. Vooral in de badkamer en de keuken ontstaan er sneller schimmels omdat daar meer waterdamp geproduceerd wordt. Ook wanneer je tijdens de afwerking van je gebouw niet lang genoeg hebt gewacht tot de muren volledig droog zijn, kan er schimmel optreden in je nieuwbouw.

Maak komaf met schimmel in nieuwbouw

Heb je last van schimmel in je nieuwe woonst? Na het gebruik van bouwdrogers stopt schimmelvorming meteen. Onze apparatuur zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid lager dan 69% wordt zodat de schimmel niet meer kan overleven. De plekjes drogen mooi uit zodat je ze nadien makkelijk kan verwijderen met een droge doek. Wanneer je er achteraf over verft, zie je er niets meer van. Simpeler kan niet!

 

Schimmel in nieuwbouw vs. schimmel in oudere woningen

Heb jij ook het idee dat het soms muf ruikt wanneer je in een oude woning binnenstapt? Dit komt vaak door een schimmelprobleem. Oudere woningen zijn soms niet goed verlucht en zijn door de jaren heen vocht blijven aantrekken. In dit geval is het belangrijk dat je ook de oorzaak van het probleem aanpakt, anders zal de schimmel blijven terugkomen.

Schimmel in nieuwbouw oplossen met Bouwdroger

Maak nu komaf met die lelijke schimmelplekken in huis: Bouwdroger helpt je graag uit de nood! Wij verhuren zowel bouwdrogers als ventilatoren en elektrische verwarming. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem helpen we je om de juiste combinatie te kiezen. Laat vandaag nog een vrijblijvende offerte opmaken via het contactformulier. Heb je nog vragen? Je kan ons ook steeds bereiken via het nummer 0476/20.41.56.

Jouw droogoplossing
op maat
Vraag nu een offerte aan!
Wil je een
bouwdroger huren?
Ontdek ons gamma in de huurgids!
Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger bouwdrogers Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger bouwdrogers
Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger bouwdrogers
 • De bouwdroger heeft zijn werk goed gedaan en we zijn zeer tevreden met de service!
  Bart Claesswinnen (Nieuwrode, Vlaams-Brabant)
 • Hartelijk dank voor het stipt naleven van de levering van de bouwdroger en de vriendelijke en duidelijke uitleg door Jelle (als ik me zijn naam goed herinner).
  Patricia Van Mollem (Denderleeuw, Oost-Vlaanderen)
 • Ik ben zeer tevreden over jullie leveringen, alsook over jullie toestellen. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet, zal ik het dan ook niet nalaten om uw firma aan te bevelen aan vrienden en kennissen.
  Axel Van Tendeloo (Vorselaar, Antwerpen)
 • We zijn 200% tevreden van uw bouwdroger DF800 dat we gebruikt hebben. Gechapt begin mei en 6 weken later mogen we kurk (ja, ja, kurk!) laten plaatsen!! Chapeau ook voor de stiptheid van de levering, en de efficiëntie van uw personeel.
  Danny en Katrien Darche-Bensch (Molenstede, Diest, Limburg)
 • Indien mogelijk, mogen jullie op maandag 27 augustus (liefst in de voormiddag!) de twee DF200's komen afhalen. Deze staan dan één maand bij ons. Het resultaat is zonder meer héél positief te noemen! We moesten dit al véél vroeger gedaan hebben ...!
  Björn Colpaert (Handzame, West-Vlaanderen)
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat Schimmel in nieuwbouw Schimmel nieuwbouw schimmel in huis bouwdroger bouwdrogers
 
Offerte
aanvragen