• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
23 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Geen geurhinder meer met ontgeurders

Hangt er een onaangename geur in je huis? Of heb je nood aan een luchtzuiveraar in je bedrijf? Verwijder elke vieze geur op een veilige en effectieve manier dankzij een professionele ontgeurder. Hiermee wordt de geur niet zomaar weggeblazen, maar wordt deze echt geneutraliseerd. Met andere woorden, dankzij een ontgeurder kan je opnieuw ademhalen zonder zorgen.

 

Verwijder onaangename geuren in je woning met een ontgeurder

Heb je net een nieuwe woning gekocht en hangt de rooklucht van de vorige eigenaar er nog? Of heb je net gebouwd en krijg je die stoffige geur niet weg? Een nare geur verwijderen in je woning is geen probleem voor een professionele ontgeurder. Onze reukneutralisatoren, zoals de plasmaveldgenerator, kunnen probleemloos gebruikt worden in bewoonde ruimtes. Een ontgeurder voor je huis hoef je gelukkig niet aan te kopen, want je kan deze ontgeurders huren bij Bouwdroger voor een korte periode.

 

Ontgeurders zijn ook geschikt voor grotere ruimtes

Komen je medewerkers niet graag meer werken door die vervelende geur in je bedrijf? Of hangt er een muffe lucht in enkele hotelkamers? Een professionele ontgeurder huren is niet enkel mogelijk voor kleine ruimtes, maar is zeker en vast ook geschikt om grotere ruimtes te ontgeuren. Naast de eerste ontgeurder, namelijk de plasmaveldgenerator, is er ook een ontgeurder die werkt op basis van ozon, de ozongenerator. Deze elimineert de geuren volgens een chemisch proces.

 

Gebruik een ontgeurder na brand- of waterschade

Zorg ervoor dat je woning meteen terug in orde is na brand- of waterschade dankzij een professionele ontgeurder. Een vieze geur, zoals brandlucht, kan erg hardnekkig zijn, maar dankzij een ontgeurder van Bouwdroger ruikt je woning in 1,2,3 weer fris en word je niet meer herinnerd aan die vervelende gebeurtenis.

 

Wil jij van een hardnekkige vieze geur af? Bouwdroger heeft een ruim aanbod aan ontgeurders. Wij geven je uitleg en staan je bovendien bij met advies zodat je de juiste ontgeurder huurt en deze op een correcte manier gebruikt. Neem dus nu contact met ons op!

Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
ontgeurder ontgeurders ontgeurders huren geurhinder onaangename geur in huis
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat ontgeurder ontgeurders ontgeurders huren geurhinder onaangename geur in huis
 
Offerte
aanvragen