bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren
0476/20.41.56

Bouwdroger huren

Je bent bezig met bouwen en wil geen vertraging oplopen, helaas: je chapewerk is niet tijdig gedroogd en de vloer kan daardoor nog niet geplaatst worden. Al je afspraken met de aannemers moeten verschoven worden, waardoor je alsnog veel langer bezig bent met bouwen. Als je dit niet wil meemaken ben je aan het juiste adres bij Bouwdroger.com.

 

Waarom een bouwdroger huren?

Als de chape of het pleisterwerk nog niet voldoende droog zijn, kan je schade aanrichten in je eigen huis. In de meeste gevallen is die schade slechts beperkt tot verf die afbladdert, maar er kan ook schimmelvorming optreden! Lees hier waarom een bouwdroger noodzakelijk is tijdens jouw bouwproject.

Slechte bouwdroging kan zowel veroorzaakt worden door het gebrek aan bouwdrogers als door het gebruik van de verkeerde bouwdrogers.

Gevolgen van slechte bouwdroging

Slechte bouwdroging kan zowel veroorzaakt worden door het gebrek aan bouwdrogers als door het gebruik van de verkeerde bouwdrogers. Wie geen luchtontvochtiger gebruikt voor het drogen van chape of pleisterwerk zal lang moeten wachten tot de oppervlakte droog is. Bovendien loop je het risico op problemen als schimmel, parket die bol staat of verf die afbladdert. Wie de foute combinatie van bouwdrogers gebruikt, kan de chape beschadigen. Lees op onze website alles over de gevolgen van slechte bouwdroging en hoe je het kan voorkomen.

Bouwdroging bij nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten is het aangeraden om bouwdrogers te huren, eventueel in combinatie met ventilatoren en bijverwarming. Zo wordt je woning in een beperkte tijd weer mooi droog. Bouwdrogers kunnen zowel voor het drogen van pleisterwerk als chape gebruikt worden. Je kan ze zelfs gebruiken om je betonnen kelder sneller te laten drogen. Bouwdroger bij nieuwbouw is dus een must voor wie snel en schimmelvrij wil bouwen!

 

Bouwdroger na waterschade

Wie getroffen is door een overstroming, een kapotte waterleiding of andere wateroverlast kan ook terecht bij Bouwdroger.com. Met behulp van bouwdrogers kunnen we woningen met waterschade gemakkelijk weer droog krijgen!

Bouwdroger na vochtproblemen

Gelukkig kunnen bouwdrogers niet enkel waterschade, maar ook vochtproblemen of schimmel in nieuwbouw oplossen. Een natte muur kan veel oorzaken hebben: een kapotte leiding, condensatievocht of bouwvocht… Wij gebruiken steeds condensatiedrogers, vaak in combinatie met ventilatoren en elektrische verwarming. Wil je weten hoe Bouwdroger.com te werk gaat na vochtproblemen? Lees dan hier verder!

Gelukkig kunnen bouwdrogers niet enkel waterschade, maar ook vochtproblemen of schimmel in nieuwbouw oplossen.

Bouwdroger huren bij Bouwdroger.com

Voor vragen of voor een offerte kan je ons altijd contacteren op het nummer 0476/20.41.56 of via het contactformulier. Wil je graag een gedetailleerde offerte en ben je in het bezit van een digitaal plan van je woning? Dan mag je dit mailen naar Ruben@bouwdroger.com zodat we jou een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Jouw droogoplossing
op maat
Vraag nu een offerte aan!
Wil je een
bouwdroger huren?
Ontdek ons gamma in de huurgids!
bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren bouwdroging bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren bouwdroging
bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren bouwdroging
 • De bouwdroger heeft zijn werk goed gedaan en we zijn zeer tevreden met de service!
  Bart Claesswinnen (Nieuwrode, Vlaams-Brabant)
 • Hartelijk dank voor het stipt naleven van de levering van de bouwdroger en de vriendelijke en duidelijke uitleg door Jelle (als ik me zijn naam goed herinner).
  Patricia Van Mollem (Denderleeuw, Oost-Vlaanderen)
 • Ik ben zeer tevreden over jullie leveringen, alsook over jullie toestellen. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet, zal ik het dan ook niet nalaten om uw firma aan te bevelen aan vrienden en kennissen.
  Axel Van Tendeloo (Vorselaar, Antwerpen)
 • We zijn 200% tevreden van uw bouwdroger DF800 dat we gebruikt hebben. Gechapt begin mei en 6 weken later mogen we kurk (ja, ja, kurk!) laten plaatsen!! Chapeau ook voor de stiptheid van de levering, en de efficiëntie van uw personeel.
  Danny en Katrien Darche-Bensch (Molenstede, Diest, Limburg)
 • Indien mogelijk, mogen jullie op maandag 27 augustus (liefst in de voormiddag!) de twee DF200's komen afhalen. Deze staan dan één maand bij ons. Het resultaat is zonder meer héél positief te noemen! We moesten dit al véél vroeger gedaan hebben ...!
  Björn Colpaert (Handzame, West-Vlaanderen)
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers bouwdrogers huren bouwdroging
 
Offerte
aanvragen