• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
25 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Waarom kiezen voor Bouwdroger.com?

Gratis levering en plaatsing door een bouwdroog-deskundige
Omdat wij de beste service willen verlenen, komt één van onze opgeleide bouwdroog-deskundigen jouw bouwdroger zelfs gratis leveren en plaatsen. Onze bouwdrogers kan je zolang huren als je wil, zodat jij zonder stress jouw chape en/of pleisterwerk kan drogen en een hoop tijd bespaart!
Een bouwdroger vandaag nog op de werf?
Paniek op de werf? Heb je hoogdringend een bouwdroger nodig? Bel dan snel naar 0476/20.41.56 en wij zorgen ervoor dat jij vandaag nog een bouwdroger op je werf hebt. We weten namelijk maar al te goed dat snelheid zeer belangrijk is op een bouwwerf. Snelheid is dan ook één van onze troeven. En het laatste wat wij willen, is dat jouw verdere werken in het gedrang komen.
Zeer grote voorraad
Last van waterschade? Moet er zo snel mogelijk iets gedroogd worden op je bouwwerf? Geen nood, bij bouwdroger.com ben je zeker dat je meteen verder geholpen wordt. Door onze grote voorraad aan toestellen is er namelijk altijd een bouwdroger beschikbaar voor jouw project. Vandaag nog een bouwdroger nodig? Dat kan!
Gratis vochtmeting door een specialist voor en na
Ook bij vochtproblemen of na waterschade komt een bouwdroger van pas! Wij doen een gratis vochtmeting voor en na de uitdrogingswerken. Na het drogen voeren wij kosteloos een vochtmeting uit met professionele meetapparatuur. Zo heb jij een nauwkeurig meetresultaat en weet jij zeker dat jouw uitgedroogde chape of pleisterwerk klaar is voor de volgende fase! In geval van waterschade betaalt de brandverzekering zelfs jouw factuur!
Gratis gebruik van verlengsnoeren
Moet jouw chape of pleisterwerk uitgedroogd worden maar heb je geen stopcontacten in de buurt? Geen nood, bij bouwdroger.com kan jij gratis gebruik maken van verlengsnoeren. Zo bieden wij jou de garantie dat de bouwdroger die jouw chape of pleisterwerk zal uitdrogen, ook effectief stroom zal krijgen, ook al moeten we daarvoor verlengsnoeren leggen tot in de verste uithoek van jouw tuin!
Wij zorgen voor een automatische waterafvoer
Het vocht dat met onze bouwdrogers onttrokken wordt uit jouw chape of pleisterwerk moet uiteraard ergens naartoe. Omdat wij respect voor jouw omgeving en materiaal hoog in het vaandel dragen en de beste dienstverlening belangrijk vinden, zorgen wij dan ook voor een automatische waterafvoer!
Goedkoopste in België
Een bouwdroger huren doe je het voordeligst bij bouwdroger.com. Wij zijn nog steeds de goedkoopste verhuurder van bouwdrogers in België. Het is bijna onmogelijk, maar mocht je toch elders een lagere prijs hebben gezien voor aanvang van de huur, dan passen wij onmiddellijk onze prijs voor jou aan! Je chape of pleisterwerk sneller laten drogen door een bouwdroger te huren aan een financieel voordelige prijs, doe je dus bij ons!

Wil jij een beroep doen op onze professionele droogbouwdeskundigen of een bouwdroger huren om de droogtijd van chape of pleisterwerk te versnellen?

Vraag dan zeker een offerte aan!

Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat bouwdroger bouwdroger huren bouwdrogers
 
Offerte
aanvragen