• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Een vernevelaar als stofbestrijder

Weetje: sinds 1 januari 2017 zijn aannemers verplicht om bij bouwwerken de stofemissies zo laag mogelijk te houden. Gelukkig weet Bouwdroger.com raad. Bij ons kan je immers niet alleen stofafzuiging huren, maar ook vernevelaars. Want met een vernevelaar blijf je bouwstof en andere schadelijke stoffen steeds een stapje voor… of breng je verfrissing tijdens je evenement.

Het belang van een vernevelaar

Het hoeft niet gezegd dat stof, en dan vooral kwarts- en asbeststof, schadelijk is voor de gezondheid. Wie stof bestrijdt met een vernevelaar, verlaagt dus meteen het risico op stoflong en andere longaandoeningen. Ja, ook longkanker. Zelfs de omwonenden zullen blij zijn dat jij de stofemissie op je werf zo laag mogelijk houdt. En dat komt de verstandhouding met de buurt én met de lokale overheden alleen maar ten goede. Denk bij het stofvrij houden van je bouwwerf dus niet alleen aan stofafzuiging, maar ook aan een vernevelaar.

Hou je bouwwerf en zijn directe omgeving stofvrij met een vernevelaar.
Een vernevelaar zorgt ervoor dat je vrijgekomen stof niet kan inademen.

Maar hoe werkt een vernevelaar?

Het water in de toestellen wordt in minuscule deeltjes verneveld, waarna het zich gaat verbinden aan de stofdeeltjes in de lucht. Zo wordt het stof zwaarder en belandt het op de grond, buiten het adembereik van iedereen op je werf. Een vernevelaar op je werf zorgt er dus niet alleen voor dat je het vrijgekomen stof niet kan inademen, maar ook dat het niet in je ogen belandt. Bouwdroger.com denkt aan jouw gezondheid en heeft daarom alleen de beste vernevelaars in het assortiment.

 

txt
Dust Fighter nevelkanonnen zijn compact en mobiel.
De Dust Fighter kan in windstille condities een nevelgordijn van 13 meter, 40 meter of 70 meter lang spuiten.

Nieuwe vernevelaar: de Dust Fighter-serie

Dust Fighter. Ja, de naam van deze vernevelaar klinkt even spectaculair als hij is. De nieuwe vernevelaars van Bouwdroger.com zijn meer dan vernevelaars: het zijn nevelkanonnen. Relatief klein, maar met een groot potentieel. Een Dust Fighter nevelkanon verdeelt water in druppeltjes van 50 tot 150 micrometer doorsnede. Zo kunnen de stofdeeltjes in de lucht worden opgenomen en slaan ze neer. Dust Fighter nevelkanonnen zijn compact en mobiel. Afhankelijk van het subtype vernevelaar, kan de Dust Fighter in windstille condities een nevelgordijn van 13 meter, 40 meter of 70 meter lang spuiten. Ideaal dus om het stof op jouw werf, op stortplaatsen, productiesites en recycling sites de das om te doen.

 

Huur je vernevelaar bij Bouwdroger.com

Wil jij naast een goede stofafzuiging ook een vernevelaar of nevelkanon om het stof op je werf mee te bestrijden? Of wil jij op jouw evenement voor verkoeling zorgen? Bij Bouwdroger.com vind je zeker wat je nodig hebt! Wij leveren en plaatsen onze vernevelaars volledig gratis en je mag gratis gebruikmaken van onze verlengsnoeren. Vraag vandaag nog je offerte aan via ons contactformulier en word een echte Dust Buster!

txt
Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
vernevelaar vernevelaars Dust Fighter nevelkanon stofafzuiging
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat vernevelaar vernevelaars Dust Fighter nevelkanon stofafzuiging
 
Offerte
aanvragen