• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Stankbestrijding met ozongeneratoren

Heb jij last van luchtverontreiniging in jouw woon- of bedrijfsruimte? Met ozongeneratoren kunnen stankbestanddelen en andere verontreinigingen in de lucht efficiënt tot op moleculair niveau worden afgebroken. Daardoor zijn ozonreinigers een doeltreffend middel voor stankbestrijding. Stankbestrijding met ozongeneratoren wordt zowel ingezet in woningen als voor industrie.

 

Toepassingen van stankbestrijding met ozongeneratoren

Er zijn meerdere mogelijke oorzaken van geurhinder. Denk maar aan vochtproblemen als gevolg van waterschade en schimmels die gepaard gaan met een onaangename geur, rooklucht als gevolg van brandschade of hardnekkige nicotinegeuren. Hier komt stankbestrijding met ozongeneratoren van pas! Stankbestrijding met ozongeneratoren wordt toegepast voor het rook- en geurvrij maken van industriële ruimtes, na brand- en roetschade, bij geuroverlast in containers en opslagplaatsen van afval, en voor het ontsmetten van de lucht. Door intensieve oxidatie worden ook bacteriën, virussen en schimmelsporen geëlimineerd. Ook kunnen ozontoestellen worden ingezet om fruit en groenten langer te bewaren en om schimmelgroei te bestrijden.

 

De werking van stankbestrijding met ozongeneratoren

Stankbestrijding met ozongeneratoren is één van de meest doeltreffende manieren om penetrante geuren voorgoed te verwijderen. Industriële ozonreinigers maken grote hoeveelheden ozon aan en brengen die in de verontreinigde ruimte voor een snelle neutralisatie van stank en geuren. Geuren worden op moleculair niveau afgebroken of geoxideerd. Daardoor wordt stank blijvend bestreden en is stankbestrijding met ozongeneratoren zelfs efficiënt voor poreuze materialen zoals gordijnen of bekleding. Luchtverontreiniging wordt getransformeerd tot reukloos koolstofdioxide en ozon wordt gereduceerd tot zuurstof. Door deze krachtige oxidatie worden stankcomponenten en rooklucht geneutraliseerd.

 

Efficiënte stankbestrijding met ozongeneratoren

Ozon is een krachtige en efficiënte geurbestrijder. Door sterke geurneutralisatie en luchtsterilisatie kunnen ozonreinigers ingezet worden overal waar geuren bestreden dienen te worden. Stankoverlast kan je dus effectief verhelpen door een intensieve ozonbehandeling. Ben jij een verhuurder en tref jij jouw woning of appartement na verhuur aan als een stort? Ook dan kan je ozontoestellen inschakelen om het pand opnieuw klaar te maken voor verhuur! Wij beschikken over meerdere toestellen voor stankbestrijding met ozongeneratoren. Vraag gerust meer informatie bij Bouwdroger. Met onze professionele ozongeneratoren krijg jij jouw binnenklimaat in een mum van tijd weer geheel geurvrij!

 
Ozon is een krachtige en efficiënte geurbestrijder. Door sterke geurneutralisatie en luchtsterilisatie kunnen ozonreinigers ingezet worden overal waar geuren bestreden dienen te worden.
Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
ozongeneratoren Stankbestrijding ozonreinigers Luchtverontreiniging ozontoestellen
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat ozongeneratoren Stankbestrijding ozonreinigers Luchtverontreiniging ozontoestellen
 
Offerte
aanvragen