• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Gevolgen van slechte bouwdroging

Niemand wil vertraging oplopen met zijn bouwproject, maar de realiteit is vaak anders. Vaak volgt de planning van de verschillende aannemers niet goed op elkaar, waardoor de afwerkingsdeadline in het gevaar dreigt te komen. Als de chape niet droog is, kan er geen parket geplaatst worden en bij vochtig pleisterwerk zullen ook de schilder en schrijnwerker niet van start kunnen gaan. De gevolgen van slechte en te trage bouwdroging kunnen helaas voor een echte ravage zorgen. Slechte of trage bouwdroging werkt namelijk een groter risico op schimmel in de hand. Bovendien is er een grotere kans dat je muren barsten zullen vertonen. Hoe dit komt en hoe je dit kan vermijden, leggen we je hier kort uit.

Slechte bouwdroging door gebrek aan bouwdrogers

Veel mensen onderschatten het gebruik en het nut van bouwdrogers na pleisteren of het plaatsen van chape. Wie geen bouwdrogers plaatst, loopt het risico dat er schimmel ontstaat. In nieuwbouw kan slechte en te trage bouwdroging ook nog voor andere problemen zorgen. Denk maar aan parketvloer die bol komt te staan omdat de chape nog niet droog was toen de vloer geplaatst werd, of verf die afbladdert omdat de schilder al te snel aan de slag gegaan is. Bouwdrogers kunnen je hierbij helpen, ze voorkomen namelijk dat je achteraf aan vochtbestrijding zal moeten doen.

Slechte bouwdroging als gevolg van foute bouwdrogers

Ga je een bouwdroger huren? Dan heb je alvast de juiste keuze gemaakt door naar deze website te surfen. Let er wel op dat je de geschikte apparatuur gebruikt. Verkeerde bouwdrogers of een verkeerde combinatie van toestellen kunnen er voor zorgen dat de oppervlakte niet op de meest ideale manier droogt. Zo kunnen er barsten ontstaan in het pleisterwerk wanneer je zeer sterke verwarming zoals een gaskanon gebruikt in combinatie met de verkeerde drogers. Ook je pas geplaatste chape kan er volledig uitgebroken bij liggen indien je de foute keuzes maakt.

Slechte bouwdroging voorkomen

De gevolgen van slechte bouwdroging zijn nefast. Om vochtproblemen of andere ongemakken te voorkomen, is het dus van groot belang dat je de juiste bouwdrogers gebruikt. Dit kan zowel in combinatie met ventilatoren als elektrische verwarming. Wie op een efficiënte manier een nieuwbouw of renovatiewoning wil drogen, neemt hiervoor best een specialist onder de arm. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van bouwdrogers, ventilatoren en elektrische verwarming en helpen je graag om de juiste combinatie te kiezen.

Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan kan je ons steeds bereiken op het nummer 0476/20.41.56 of via het contactformulier. Indien je een digitaal plan hebt van je woning, dan mag je dit ook mailen naar Ruben@bouwdroger.com zodat we jou een gedetailleerde vrijblijvende offerte kunnen toesturen.
Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
bouwdroging bouwdrogers bouwdroger bouwdroger huren ventilatoren
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat bouwdroging bouwdrogers bouwdroger bouwdroger huren ventilatoren
 
Offerte
aanvragen