• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
25 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Schilderwerken na drogen van de bouw

De pleisterwerken lopen op hun einde in je project. Het ogenblik is dus aangebroken om het pleisterwerk op een efficiënte manier te gaan drogen. Hiervoor ben je bij Bouwdroger.com aan het juiste adres! Door inzet van de juiste bouwdrogers in combinatie met ventilatoren en verwarming krijgen wij het plakwerk snel en veilig droog. Je kan erna met een gerust hart aan de schilderwerken beginnen. Na het drogen voeren wij namelijk een gratis vochtmeting uit. Zo ben je zeker dat het gebouw voldoende droog is. Je kan de schilderwerken dan ook meteen aanvatten.

Begin pas met de schilderwerken als de woning droog is.

Begin pas met de schilderwerken als de woning droog is

Als de woning niet volledig droog is, bestaat het risico dat de verf op termijn zal loslaten. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het pleisterwerk de nodige tijd gekregen heeft om te drogen. Gelukkig kan je met behulp van bouwdrogers en ventilatoren het droogproces versnellen. Pas wanneer de woning droog is, kan je met de schilderwerken starten. Bovendien vindt Bouwdroger.com het geen goed idee om in een nieuwe woning in te trekken zonder een primer aan te brengen op de muren. Je wilt tenslotte niet elke dag met witte strepen van het pleisterwerk op je kledij rondlopen.

Partners voor jouw schilderwerken

Heb je advies nodig bij de schilderwerken? Wij kunnen onderstaande schilders en verfwinkels warm aanbevelen. Stuk voor stuk bieden ze gratis kleuradvies en verf van topkwaliteit.

8380     Dudzele              Verf Werk  
9255     Buggenhout             Callebaut interieurs
9255     Buggenhout           Follaets Painting
                     
Door inzet van de juiste bouwdrogers in combinatie met ventilatoren en verwarming krijgen wij het plakwerk snel en veilig droog.
Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
bouwdrogers bouwdroger
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat bouwdrogers bouwdroger
 
Offerte
aanvragen