• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Kruipkelder isoleren

Iedereen die bouwt of verbouwt is er vandaag de dag mee bezig: isoleren. Het is niet alleen een verplichting, maar ook een noodzaak voor wie energiezuinig wil bouwen. Een gewoon plafond isoleren gaat normaal gezien zonder problemen, maar vaak wil men ook het plafond van de kruipkelder isoleren. Hierbij kunnen vochtproblemen de kop opsteken, omdat de kruipkelder een vochtige ruimte is.

Waarom bouwdrogers bij het isoleren van een kruipkelder?

Het plafond van de kruipkelder wordt meestal geïsoleerd met gespoten PUR. Helaas is het in deze ruimte vaak erg vochtig, met als gevolg dat er condensatievorming ontstaat. Dit kan je herkennen aan de druppeltjes water die je ziet hangen op het plafond. De firma die de isolatiewerken komt uitvoeren, zal op deze oppervlakte dus geen isolatie kunnen spuiten. Bij Bouwdroger.com ben je aan het juiste adres om deze condensvorming te laten verdwijnen. Met behulp van bouwdrogers halen we de algemene luchtvochtigheid naar beneden zodat de condensatie verdwijnt en er isolatie op het plafond van de kruipkelder gespoten kan worden. Ben je bang dat de bouwdrogers niet zullen passen in jouw kruipkelder? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bouwdrogers en we gaan op zoek naar het geschikte toestel voor jouw kruipruimte.

Bouwdrogers om je kruipkelder te kunnen isoleren

Het is belangrijk dat je de juiste toestellen inzet om condensvorming op het plafond van de kruipkelder weg te krijgen. Bouwdroger.com helpt je hierbij op de meest efficiënte manier. Aangezien elke kruipkelder anders is qua hoogte en indeling, zullen we gaan kijken wat de beste opstelling is specifiek voor jouw kruipkelder. In de meeste gevallen combineren we bouwdrogers met ventilatoren die uitgerust zijn met luchttransportslangen. Op die manier krijgen we ook in de uithoeken van de kruipkelder een mooie luchtcirculatie van droge lucht. Laat je je kruipkelder in het midden van de winter isoleren? Dat kan natuurlijk ook. We zijn dan wel genoodzaakt om elektrische bijverwarming te plaatsen in de kruipkelder om een optimale droging te garanderen.

Kruipkelder isoleren met Bouwdroger

Wil je graag je kruipkelder laten isoleren, maar heb je last van condensatie op het plafond? Contacteer dan zeker Bouwdroger.com. Wij beschikken over de juiste toestellen, ook voor ruimtes met een beperkte hoogte. Voor een gepersonaliseerde offerte of verdere vragen kan je ons steeds bereiken via het contactformulier of het nummer 0476/20.41.56.

Kruipkelder isoleren met Bouwdroger.
Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
bouwdrogers condensvorming vochtproblemen ventilatoren elektrische bijverwarming
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat bouwdrogers condensvorming vochtproblemen ventilatoren elektrische bijverwarming
 
Offerte
aanvragen