• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Industriële stofafzuiging TAC

Industriële stofafzuiging: TAC-serie

Bouwen of verbouwen zonder stof is onmogelijk. Slijp-, breek en sloopwerken veroorzaken dan ook onvermijdelijk stofwolken. Die zijn potentieel schadelijk voor werklui en omwonenden.

 

Een van de belangrijkste mogelijkheden om (ver)bouwstof en vuil snel en efficiënt te neutraliseren is een goede industriële stofafzuiging.


De professionele Trotec TAC-serie is je redder in nood. Deze luchtreinigers vormen dé oplossing voor een effectieve luchtafzuiging en -reiniging.

Industriële stofafzuiging voor bouwplaats en cleanroom

De TAC-serie bestaat uit luchtreinigers die te configureren zijn voor elke toepassing. En dat zowel op bouwplaatsen als in cleanrooms.

 

De toestellen zijn eenvoudig te transporteren en beschikken over moduleerbare filtermodules voor verschillende doeleinden.

 

Afhankelijk van de oppervlakte van de werkzone waarin industriële stofafzuiging vereist is, kies je uit de TAC 1500, TAC 3000, TAC 5000 en de TAC 6500.

Een van de belangrijkste mogelijkheden om (ver)bouwstof en vuil snel en efficiënt te neutraliseren is een goede industriële stofafzuiging.

Industriële stofafzuiging met VarioShift en FlowMatic

Dankzij de VarioShift-functie is de TAC-serie perfect geschikt voor industriële stofafzuiging op bouwplaatsen en in cleanrooms. Dankzij deze functie pas je de luchtreiniger perfect aan beide situaties aan. De FlowMatic-functie zorgt dan weer voor een elektronische volumestroom-regeling, omdat de FlowMatic-sensoren de luchtdebietwaarden registreren en de capaciteit van de luchtreiniger permanent aan de wijzigende omstandigheden aanpassen. Het resultaat: een constante luchthoeveelheid in elke situatie.

Interesse in de Trotec TAC-serie voor industriële stofafzuiging?

Industriële stofafzuiging huren bij Bouwdroger.com

Interesse in de Trotec TAC-serie voor industriële stofafzuiging? Dan zit je goed bij Bouwdroger.com! Dankzij onze scherpe prijzen en uitgebreide voorraad van de verschillende modellen en filters vind je bij ons altijd je gading.

Vraag snel je offerte aan!
Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat
 
Offerte
aanvragen