bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdrogers bouwdrogers huren
0476/20.41.56

Hoeveel bouwdrogers heb ik nodig?

Wanneer je hebt besloten om bouwdrogers in te schakelen om de droogtijd van jouw chape of pleisterwerk te versnellen, is het aangewezen om jezelf de vraag te stellen hoeveel bouwdrogers je nodig hebt voor een optimale droging. Om het droogproces voor jouw woning zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is het namelijk belangrijk dat je met de juiste droogcapaciteit werkt. Hoeveel bouwdrogers heb je nodig voor een optimaal droogproces?

Het juiste aantal bouwdrogers

Het exact aantal benodigde bouwdrogers en eventuele ventilatoren of verwarmingselementen bepalen, is niet eenvoudig. Toch is het van cruciaal belang dat je met het juiste aantal toestellen werkt. Als je namelijk met ondercapaciteit werkt, dan zal het droogproces trager verlopen waardoor jij tijd zal verliezen. Met het bijkomend nadeel als gevolg dat je alle materialen voor een langere periode zal moeten huren. Een overcapaciteit zorgt dan weer voor een hoge energiefactuur en een onnodig hoge huurkost.

 

Bouwdrogers afhankelijk van jouw woning

Bij de bepaling van het aantal benodigde bouwdrogers speelt het volume van jouw woning een doorslaggevende rol. Hoe groter de ruimte die vochtvrij gemaakt moet worden, hoe meer bouwdrogers je zal moeten huren. Ook de indeling van je woning is belangrijk. Heb je veel tussenmuren, dan heb je meer toestellen nodig. Is jouw woning daarentegen één grote, open ruimte? Dan heb je minder materiaal nodig. Ook zijn er kleine en grotere, krachtigere bouwdrogers. De eersten worden doorgaans ingezet in flatgebouwen of rijwoningen, terwijl de laatsten meer nut hebben bij grote oppervlaktes.

Bij de bepaling van het aantal benodigde bouwdrogers speelt het volume van jouw woning een doorslaggevende rol.

Laat bouwdrogers over aan experts

De beste strategie die je kan volgen als je bouwdrogers wil inschakelen en wil berekenen hoeveel bouwdrogers je nodig hebt voor jouw woning, is advies vragen aan professionals. Net om er zeker van te zijn dat je met een optimale droogcapaciteit werkt, is het verstandig om een beroep te doen op onze experts. Op basis van de totale oppervlakte van jouw woning bepalen wij de ideale bezetting qua materialen om jou een optimaal droogproces te garanderen. Vraag gerust een offerte aan. In drying, we stand out!

Jouw droogoplossing
op maat
Vraag nu een offerte aan!
Wil je een
bouwdroger huren?
Ontdek ons gamma in de huurgids!
bouwdrogers bouwdrogers huren bouwdrogers bouwdrogers huren
bouwdrogers bouwdrogers huren
 • De bouwdroger heeft zijn werk goed gedaan en we zijn zeer tevreden met de service!
  Bart Claesswinnen (Nieuwrode, Vlaams-Brabant)
 • Hartelijk dank voor het stipt naleven van de levering van de bouwdroger en de vriendelijke en duidelijke uitleg door Jelle (als ik me zijn naam goed herinner).
  Patricia Van Mollem (Denderleeuw, Oost-Vlaanderen)
 • Ik ben zeer tevreden over jullie leveringen, alsook over jullie toestellen. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet, zal ik het dan ook niet nalaten om uw firma aan te bevelen aan vrienden en kennissen.
  Axel Van Tendeloo (Vorselaar, Antwerpen)
 • We zijn 200% tevreden van uw bouwdroger DF800 dat we gebruikt hebben. Gechapt begin mei en 6 weken later mogen we kurk (ja, ja, kurk!) laten plaatsen!! Chapeau ook voor de stiptheid van de levering, en de efficiëntie van uw personeel.
  Danny en Katrien Darche-Bensch (Molenstede, Diest, Limburg)
 • Indien mogelijk, mogen jullie op maandag 27 augustus (liefst in de voormiddag!) de twee DF200's komen afhalen. Deze staan dan één maand bij ons. Het resultaat is zonder meer héél positief te noemen! We moesten dit al véél vroeger gedaan hebben ...!
  Björn Colpaert (Handzame, West-Vlaanderen)
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat bouwdrogers bouwdrogers huren
 
Offerte
aanvragen