• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Hoeveel bouwdrogers heb ik nodig?

Wanneer je hebt besloten om bouwdrogers in te schakelen om de droogtijd van jouw chape of pleisterwerk te versnellen, is het aangewezen om jezelf de vraag te stellen hoeveel bouwdrogers je nodig hebt voor een optimale droging. Om het droogproces voor jouw woning zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is het namelijk belangrijk dat je met de juiste droogcapaciteit werkt. Hoeveel bouwdrogers heb je nodig voor een optimaal droogproces?

Het juiste aantal bouwdrogers

Het exact aantal benodigde bouwdrogers en eventuele ventilatoren of verwarmingselementen bepalen, is niet eenvoudig. Toch is het van cruciaal belang dat je met het juiste aantal toestellen werkt. Als je namelijk met ondercapaciteit werkt, dan zal het droogproces trager verlopen waardoor jij tijd zal verliezen. Met het bijkomend nadeel als gevolg dat je alle materialen voor een langere periode zal moeten huren. Een overcapaciteit zorgt dan weer voor een hoge energiefactuur en een onnodig hoge huurkost.

 

Bouwdrogers afhankelijk van jouw woning

Bij de bepaling van het aantal benodigde bouwdrogers speelt het volume van jouw woning een doorslaggevende rol. Hoe groter de ruimte die vochtvrij gemaakt moet worden, hoe meer bouwdrogers je zal moeten huren. Ook de indeling van je woning is belangrijk. Heb je veel tussenmuren, dan heb je meer toestellen nodig. Is jouw woning daarentegen één grote, open ruimte? Dan heb je minder materiaal nodig. Ook zijn er kleine en grotere, krachtigere bouwdrogers. De eersten worden doorgaans ingezet in flatgebouwen of rijwoningen, terwijl de laatsten meer nut hebben bij grote oppervlaktes.

Bij de bepaling van het aantal benodigde bouwdrogers speelt het volume van jouw woning een doorslaggevende rol.

Laat bouwdrogers over aan experts

De beste strategie die je kan volgen als je bouwdrogers wil inschakelen en wil berekenen hoeveel bouwdrogers je nodig hebt voor jouw woning, is advies vragen aan professionals. Net om er zeker van te zijn dat je met een optimale droogcapaciteit werkt, is het verstandig om een beroep te doen op onze experts. Op basis van de totale oppervlakte van jouw woning bepalen wij de ideale bezetting qua materialen om jou een optimaal droogproces te garanderen. Vraag gerust een offerte aan. In drying, we stand out!

Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
bouwdrogers bouwdrogers huren
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat bouwdrogers bouwdrogers huren
 
Offerte
aanvragen