• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Ontdek de mobiele ketels van Gretel

Een mobiele verwarmingsketel is de perfecte redder in nood voor wanneer je (nog) geen verwarmingsbron hebt. Bij Bouwdroger kennen we de mobiele ketels van Gretel door en door en ben je dus aan het goede adres voor correct advies wanneer je er een wil huren.

Mobiele ketels Gretel: mobiel, flexibel en betrouwbaar

Soms beschik je in je woning nog niet over een vaste verwarmingsbron. Je cv-ketel of warmtepomp is nog niet aangesloten waardoor je verwarming niet functioneert. Dan is een mobiele ketel een prima tijdelijk alternatief.

 

Vlak na een intensief bouw- of renovatietraject is het noodzakelijk dat chape en pleisterwerk grondig en efficiënt kunnen uitharden. Om dat proces te versnellen, komt de Gretel-ketel perfect van pas. Dit apparaat laat toe om het opstook- en afkoelprotocol voor het uitharden van de vloerchape op een efficiënte manier op te starten. De verschillende keteltypes zijn perfect aansluitbaar op je leidingen van de (vloer)verwarmingsinstallatie. Zo wordt je woning verwarmd en krijgen chape en muren de kans om snel uit te drogen.

Bij Bouwdroger kennen we de mobiele ketels van Gretel door en door en ben je dus aan het goede adres voor correct advies wanneer je er een wil huren.

Verschillende types mobiele ketels Gretel

Bij Bouwdroger kun je diverse types Gretel-ketels huren en krijg je de correcte gebruiksinformatie er gratis bij. Onze ervaren adviseurs geven je de correcte instructies en zorgen indien gewenst ook voor levering en aansluiting bij jou ter plaatse.

 

Je kiest uit deze types Gretel-ketels:

 

 

Wil je weten welk type ketel het meest geschikt is voor jouw project? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Huur je mobiele ketel Gretel bij Bouwdroger!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en verplaatsbare elektrische ketel? Dan biedt het gamma van Gretel dat je eenvoudig huurt bij Bouwdroger gegarandeerd de beste oplossing. Dankzij de mobiele ketel die eenvoudig wordt aangesloten op het leidingsysteem van je woning, kunnen chape en muren efficiënt uitdrogen. Bovendien zijn de ketels van Gretel ook onmisbaar wanneer je verwarmingsketel het plots laat afweten.

 

Benieuwd naar alle huuropties voor de mobiele ketels van Gretel? Neem dan nu contact met ons op!

Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
ketels verwarmingsketel mobiele verwarmingsketel cv ketel warmtepomp
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat ketels verwarmingsketel mobiele verwarmingsketel cv ketel warmtepomp
 
Offerte
aanvragen