• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Bouwdroger en ventilator

Een bouwdroger huren is interessant voor iedereen die zijn woning wil afwerken. Je bespaart tijd en vermijd ook de stress die met tijdsnood gepaard gaat. Vergis je echter niet, in sommige gevallen zijn bouwdrogers niet voldoende om een gebouw optimaal droog te krijgen. Het is belangrijk dat je je hierover goed informeert en een gepersonaliseerde offerte laat opstellen. Bepaalde omstandigheden vragen namelijk om extra ventilatoren en indien nodig ook bijverwarming. We leggen hier kort uit in wanneer een ventilator noodzakelijk is.

Wanneer combineer ik bouwdrogers met een ventilator?

Voor droging van pleisterwerk zullen wij normaal gezien condensatiebouwdrogers inzetten. Deze werken erg efficiënt vanaf een ruimtetemperatuur boven de 7C° en zullen zorgen voor een mooie droging zodat barsten door te snelle droging onmogelijk zijn. Omdat we een mooie gelijkmatige droging willen verkrijgen, combineren we deze bouwdrogers met ventilatoren. Op deze manier wordt de droge lucht mooi verdeeld in de verschillende ruimtes en verkrijg je een mooie gelijkmatige droging. Afhankelijk van het bouwdrogerpakket dat je bij ons kiest, kan je het hele jaar door ventilatoren plaatsen.

Omdat we een mooie gelijkmatige droging willen verkrijgen, combineren we deze bouwdrogers met ventilatoren.

Waarom een ventilator huren?

Om je gebouw mooi droog te maken, is het aangeraden om zowel een bouwdroger als een ventilator te gebruiken. Een combinatie van bouwdrogers en ventilatoren zal het rendement van de bouwdroger namelijk met 40% doen toenemen. Bovendien gaan de ventilatoren zorgen voor een grotere luchtverplaatsing langs de oppervlakte heen. Hierdoor gaat het bouwvocht sneller verdampen en zal de bouwdroger een pak meer water gaan afgeven.

Wil je een ventilator in combinatie met een bouwdroger huren?

Plaatsing van een ventilator

Een ventilator zetten is absoluut geen extra last. De plaatsing doen wij zelf en de toestellen nemen niet veel ruimte in beslag. Een ventilator is groter dan een elektrische kachel, maar nog steeds relatief compact. Bovendien is elk apparaat uitgerust met drie standen. Stand twee is de meest optimale keuze, aangezien deze geruisloosheid combineert met een goed rendement.

Ventilator huren

Wil je een ventilator in combinatie met een bouwdroger huren? Contacteer ons dan op het nummer 0476/20.41.56 of via het contactformulier. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op. Wil je graag een gedetailleerde offerte en ben je in het bezit van een digitaal plan van je woning? Mail het dan naar Ruben@bouwdroger.com.

Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
Bouwdroger en ventilator Bouwdroger ventilator bouwdrogers ventilatoren
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat Bouwdroger en ventilator Bouwdroger ventilator bouwdrogers ventilatoren
 
Offerte
aanvragen