bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast
bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast
bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast
bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast
bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast
bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast
0476/20.41.56

Een bouwdroger bij waterschade

Een bouwdroger inschakelen is van essentieel belang wanneer je ten prooi bent gevallen aan waterschade. Wanneer je dat niet doet, kunnen de gevolgen omvangrijk zijn. Waterschade behoort dan ook tot de grootste nachtmerries van iedereen die een eigendom bezit. Gelukkig kan je de schade aanzienlijk beperken door een bouwdroger in te zetten gecombineerd met ventilatoren. Zo ben je het snelst van dat overtollige water verlost.

Vocht elimineren met een bouwdroger

Het logische gevolg van waterschade is dat er zich een hoog vochtgehalte opstapelt in de lucht. Een vochtige omgeving is niet alleen ongezond om in te leven, maar het is ook de ideale broedplaats voor schimmels en ongedierte. Als je te lang wacht met het ontvochtigen van je woning met behulp van een bouwdroger, dan kan schimmelvorming optreden. Ook bij vochtige en ondergelopen kelders of wateroverlast door langdurige regenval kan een bouwdroger soelaas bieden.

 

Eerst een waterstofzuiger, dan een bouwdroger

Voordat we een bouwdroger inschakelen, pompen we de ondergelopen ruimte leeg zodat al het zichtbaar overtollige water verdwijnt. Dit doen we met behulp van een waterstofzuiger die het water wegpompt naar de opvangbak van de stofzuiger. De volgende stap bestaat eruit om bouwdrogers en ventilatoren in te zetten. Afhankelijk van de geleden schade en de grootte van de ruimte bepalen wij het aantal benodigde bouwdrogers. Onze bouwdrogers hebben een grote ontvochtigingscapaciteit.

Onze bouwdrogers hebben een grote ontvochtigingscapaciteit.

Een bouwdroger en mobiele verwarming

Voorwerpen die door de overstroming beschadigd zijn geraakt, moeten zo snel mogelijk gedroogd worden. Om het drogingsproces te versnellen kan je bouwdrogers combineren met mobiele verwarming. Het vocht zal veel sneller verdampen uit de natte voorwerpen, zodat de bouwdroger veel meer water kan opnemen. Ook kan deze mobiele verwarming worden ingeschakeld om bepaalde zones extra snel en efficiënt te drogen. Het is dus door de combinatie van een bouwdroger, ventilatoren en mobiele verwarming dat wij erin slagen om jouw woning weer helemaal vochtvrij te krijgen. De aangerichte schade als gevolg van overstromingen, lekkages of een gesprongen leiding bijvoorbeeld werken wij (bijna) volledig weg waardoor jij binnen de kortste keren opnieuw in een droog huis zit!

Jouw droogoplossing
op maat
Vraag nu een offerte aan!
Wil je een
bouwdroger huren?
Ontdek ons gamma in de huurgids!
bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast ondergelopen kelders bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast ondergelopen kelders
bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast ondergelopen kelders
 • De bouwdroger heeft zijn werk goed gedaan en we zijn zeer tevreden met de service!
  Bart Claesswinnen (Nieuwrode, Vlaams-Brabant)
 • Hartelijk dank voor het stipt naleven van de levering van de bouwdroger en de vriendelijke en duidelijke uitleg door Jelle (als ik me zijn naam goed herinner).
  Patricia Van Mollem (Denderleeuw, Oost-Vlaanderen)
 • Ik ben zeer tevreden over jullie leveringen, alsook over jullie toestellen. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet, zal ik het dan ook niet nalaten om uw firma aan te bevelen aan vrienden en kennissen.
  Axel Van Tendeloo (Vorselaar, Antwerpen)
 • We zijn 200% tevreden van uw bouwdroger DF800 dat we gebruikt hebben. Gechapt begin mei en 6 weken later mogen we kurk (ja, ja, kurk!) laten plaatsen!! Chapeau ook voor de stiptheid van de levering, en de efficiëntie van uw personeel.
  Danny en Katrien Darche-Bensch (Molenstede, Diest, Limburg)
 • Indien mogelijk, mogen jullie op maandag 27 augustus (liefst in de voormiddag!) de twee DF200's komen afhalen. Deze staan dan één maand bij ons. Het resultaat is zonder meer héél positief te noemen! We moesten dit al véél vroeger gedaan hebben ...!
  Björn Colpaert (Handzame, West-Vlaanderen)
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat bouwdroger bouwdrogers waterschade wateroverlast ondergelopen kelders
 
Offerte
aanvragen