• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Zipwall-stofschermen:
snel en makkelijk te plaatsen

Met Zipwall-stofschermen creëer je in een handomdraai bacterie- en stofvrije verblijfsruimtes. En deel je grotere ruimtes makkelijk in kleinere compartimenten in. Die stofschermen, met handige sluitingsrits, bewijzen zeker hun nut in kantoorruimtes, ziekenhuizen en rusthuizen en bij verbouwingen waar stof vrijkomt.

Stofschermen: praktisch gebruiksgemak

Bij een verbouwing is stofhinder onvermijdelijk. Breek- en slijpwerken zijn dan wel noodzakelijk voor het eindresultaat, maar dreigen je hele gebouw te voorzien van een vervelende stoflaag. Dankzij de Zipwall-stofschermen beperk je dat soort stofhinder tot een absoluut minimum.

De Zipwall-stofschermen zijn bovendien handig en snel te plaatsen door één persoon. Geen gedoe dus waarbij heel wat mankracht nodig is om de zipscreens te installeren. De bijgeleverde telescoopstangen zijn in de hoogte aanpasbaar tot 3,60 meter. Met de rode XL stang zelfs tot 6 meter. De rode kop- en plafondplaten garanderen een strakke bevestiging van het stofscherm aan de telescoopstangen. Het resultaat: een strak gespannen scherm tussen vloer en plafond dat je naadloos afsluit dankzij de handige zipscreen met sluitingsrits.

De Zipwall-stofschermen zijn dus niet alleen eenvoudig te installeren, maar garanderen ook een vlotte en veilige plaatsing zonder schade aan muren en plafonds. Laat ladders en steigers maar achterwege, want voor de installatie van de Zipwall-stofschermen zijn geen hulpmiddelen nodig.

Stofschermen: voordelen voor kantoorruimtes, zieken- en rusthuizen

Verbouwingen of corona-proof maken van kantoorruimtes of rust- en ziekenhuizen zijn een uitdaging. Bacterie- en stofhinder tot een minimum beperken, is een must, maar niet altijd makkelijk te realiseren. Dankzij de Zipwall-stofschermen garandeer je werknemers, ziekenhuispatiënten en rusthuisbewoners een geluids- en stofvrije omgeving. Alsook kan je met deze wanden het corona-virus gaan isoleren. De stofschermen zorgen ervoor dat verbouwstof en bacteriën zich niet kunnen verspreiden doorheen het hele gebouw. Een duidelijke plus voor de verblijfskwaliteit van al wie zich in deze gebouwen bevindt.

Bovendien zijn de Zipwall-stofschermen ook uitermate geschikt om een grotere ruimtes snel en efficiënt in te delen in kleinere compartimenten. De perfecte oplossing voor een snelle optimalisering van de capaciteit van grotere oppervlakten.

 

Kies nu voor Zipwall-stofschermen!

Op zoek naar het perfecte beschermings- en stofscherm dat je bovendien makkelijk alleen plaatst?
Bij Bouwdroger bestel je de Zipwall-stofschermen snel en handig. Bestel nu
Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat
 
Offerte
aanvragen